16 Şubat 2011

Geçmiş & Gelecek..!

  Güneşin doğuşuna şahit oldum seni tanıdıktan sonra..Karanlık olan ne varsa terk ettim hepsini.Aydınlığa doğru koşmak ve ona sarılmak istiyordum artık..Güneşten bir farkın yoktu. Isıtıyordun en güzel cümlelerinle yüreğimi..İlk başlarda güneşin yalanına kanıyorum bel ki diye düşünürken kendimi güneşin gölgesinde buldum..Biliyor musun sevgili senin gözlerinde güneşin doğuşunu izlemek ne kadar güzeldi..!Anlam kazanıyordu her dakikam. Çünkü sen vardın zamanımda ve kalbimde..Yaşamım seninle akmaya geleceğe giden zamanım seninle geçmeye başlamıştı..Ne de güzel şimdilerde her şey...


  Hayatın gerçekliğini karanlık sokaklarda öğrendik, kimilerimiz de aydınlığın sırt çevirmesinden sonra..Hayatı oluruna bırakmak gerekli kimi zamanlarda ya da gidip boğazına yapışmak, çalınan hayatları geri almak adına..Geçmişte senden "yoksun" olmak, bel ki gelecekte de yok(sun) kalabilmek senden..Sensiz kalbimde ki yerine bakma(k) sonra usulca kalkma(k) gidebilmek adına seveni yarı yolda bırakma(k)..!


  Sen olmak düşlerde, sonra o düşlerde seninle "düş"mek aşka doğru..Zaman şimdi ki zaman olmasa, geçmişe doğru kanat çırpa bilsek seninle doya doya baksak gözlerimize, sonra birden dursak ağlasak bir birimizin omzunda..! Değerini anlasak zamanın, geçen her dakikanın kıymetini bilsek daha sıkı sevsek birbirimizi..Zamanın şimdi ki zaman olması yolunda sıkıca tutsak ellerimizi, geleceğe göçen kuşlar gibi..!


  
Emre Haliloğlu

2 yorum:

  1. Sen olmak düşlerde, sonra o düşlerde seninle "düş"mek aşka

    Güzel yazı vuran cümleler

    YanıtlaSil